Om oss

BVT Entreprenør AS, en framoverlent maskinentreprenør etablert i 2011.

Etablert under det opprinnelige navnet Brøyting og Vedlikehold Trondheim AS. Som det tidligere firmanavnet tilsa var driften tuftet mer eller mindre kun på vintervedlikehold i starten.

Driften slik den fremstår pr. i dag framtvang en navnendring slik at bedriften blir assosiert med alle tjenestene vi faktisk leverer. I mai 2020 ble det derfor besluttet at Brøyting og Vedlikehold Trondheim AS skulle endre juridisk selskapsnavn til BVT Entreprenør AS.

Bedriften har kontorer og verksted i nye moderne lokaler på Rødde i Melhus kommune.

45 dyktige og dedikerte ansatte med god kompetanse innenfor våre arbeidsområder sørger for at alle oppdrag blir gjennomført på en kvalitetsmessig og sikker måte.

Våre fire kjerneverdier er Kvalitet, Engasjement, Pålitelighet og Stolthet. Disse kjerneverdiene er fundamentet for BVT Entreprenør AS og verdier våre ansatte skal gjenspeile.

BVT Entreprenør AS er godkjent for ansvarsrett, lærebedrift og sertifisert som Miljøfyrtårn (Ta kontakt for tilgang til årlig klima- og miljørapport).

BVT Entreprenør AS tilbyr:

  • Anleggstjenester
  • Transport
  • Asfaltfresing
  • Vintertjenester

Ta gjerne kontakt med oss enten pr. telefon eller e-post for å snakke om akkurat ditt prosjekt og hva vi eventuelt kan tilby.